ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Αρχιτεκτονικό – Μεσιτικό Γραφείο
Η ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ εδρεύει στην Ναύπακτο και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο της Σχεδίασης, της Κατασκευής και της Πώλησης Κτισμάτων, Κατοικιών (μεμονωμένων ή σε συγκροτήματα), Βιλλών, Επαγγελματικών χώρων, Τουριστικών καταλυμμάτων κ.α.
Βασικό μέλημά μας είναι:
  • H υψηλή Έμπνευση, Αισθητική, Λειτουργικότητα και Ποιότητα των
   Έργων μας
  • Η υψηλού επιπέδου Τεχνογνωσία και η επιλογή Υλικών αρίστης
   ποιότητας
  • Η απόλυτη Αξιοποίηση του Χώρου με σεβασμό προς το Περιβάλλον
  • Η Επικοινωνία και η Κατανόηση των αναγκών – επιθυμιών του πελάτη
  • Η Αξιοπιστία και η Συνέπεια σε κάθε συνεργασία

ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Πανεπιστημίου Ρώμης. Από το 1985 ασχολείται με μελέτες και επιβλέψεις τόσο ιδιωτικών όσο και δημόσιων έργων.

ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Είναι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός με εμπειρία στη εκπόνηση ενεργειακών επιθεωρήσεων και ενεργειακών ελέγχων. Επιπλέον δραστηριοποιείται στην έκδοση Οικοδομικών Αδειών, στην ρύθμιση και νομιμοποίηση αυθαιρέτων και στην επίβλεψη κατασκευής/ανακαίνισης κτηριακών έργων. Επιπρόσθετα δραστηριοποιείται στην εκπόνηση στατικών μελετών. Είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής A’ Τάξης και Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων.

ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΠΙΔΑ

Είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Πανεπιστημίου Μπρατισλάβας. Ασχολείται με τον αρχιτεκτονικό, αστικό και πολεοδομικό σχεδιασμό καθώς και την εσωτερική διακόσμηση χρησιμοποιώντας 3D σχεδιαστικά προγράμματα. Είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής A’ Τάξης.

Μελέτες κτηριακών έργων

Το γραφείο μας προσφέρει μελέτες σε κατοικίες, καταστήματα, εκκλησίες, κοινοφελή κτήρια, δημαρχεία και σχολεία.

Οικοδομικές άδειες

Μπορούμε να αναλάβουμε την έκδοση οικοδομικών αδειών καθώς και την κατασκευή και επίβλεψη των κτηρίων.

Εξωτερικοί/Εσωτερικοί χώροι

Διαθέτε κάποιον εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο και θέλετε να τον διακοσμήσετε; Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση τη διαμόρφωση και την διακόσμησή του.

Πώληση

Αν θελήσετε να αγοράσετε κάποιο διαμέρισμα ή μεζονέτα το γραφείο μας σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα απο την οποία μπορείτε να επιλέξετε και δείτε απο κοντά.

Μεσιτική Μπαρπαγιάννης

Eδρεύει στην Ναύπακτο και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο της Σχεδίασης, της Κατασκευής
και της Πώλησης Κτισμάτων, Κατοικιών (μεμονωμένων ή σε συγκροτήματα), Βιλλών, Επαγγελματικών χώρων, Τουριστικών καταλυμμάτων κ.α.